PLATTE DAKEN 

Een woning, appartement of bedrijfsgebouw van een plat dak voorzien. Doen we! Wij bieden een oplossing op maat voor elk dak. Niet voor niets zijn we de voorbije jaren uitgegroeid tot dé referentie in dakwerken in de regio Genk. Ongeacht uw budget of de bouwstijl, wij zorgen voor het passende dak. 

Dakwerken van A tot Z 

Van timmerwerken tot dakwerken, onze ervaren specialisten klaren de klus. Zowel grote als kleine platte daken vormen geen enkel probleem. Roofing, EPDM of Derbigum? Wij gidsen u naar de beste oplossing voor uw dak. Al onze daken komen met garantie, gaan jaren mee, bieden bescherming en dat tegen een correcte prijs. Een plat dak isoleren of herstellen? Geen enkel probleem. Wij klaren de klus van A tot Z, blijven uw aanspreekpunt en zorgen voor een dak dat tegen een stootje en een bui kan. 

Vraag uw offerte aan 

Meer weten over de mogelijkheden om uw plat dak onder handen te nemen of wenst u meteen een offerte? Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte voor uw dak. Vraag vandaag nog uw offerte aan en wij antwoorden snel.